product design

Ontwerpen voor en met onze klanten!  One stop en go!

 

Ons team heeft de expertise om u door alle fasen van het proces voor productontwerp te begeleiden. Wij realiseren tijdloze marktklare producten van schets tot eerste productie. Bij ons kunt u terecht voor het ganse traject! Of wij kunnen u ondersteunen met onze uitgebreide ervaring binnen research & development.

 

Duurzaam ontwerpen, flexibiliteit en kwaliteit, dat is ons uitgangspunt. We zijn pas tevreden met het resultaat als onze opdrachtgevers en eindgebruikers tevreden zijn met het beoogde resultaat. Wij gaan door totdat het product of de dienst je helpt met het probleem of idee.

 

We ontwerpen en ontwikkelen voor mens en maatschappij en met en voor  bedrijven hoe groot of klein ze zijn, we passen ons aan als een perfecte partner.

Co-creatie - samen werkt beter!

 

Wij geloven in samenwerken. Samen vinden we de juiste oplossing. Een oplossing of tijdloos ontwerp dat uw bedrijf of merk het hoogst mogelijke resultaat biedt.

 

Studio Achoo is jouw ontwerpbureau van sctrach tot eindresultaat. Heeft u een nieuw concept of ontwerp nodig, neem dan gerust contact met ons op! We kunnen u helpen met 2D tekenen, bouwtechniek, productontwerp, industrieel ontwerp, mechanisch ontwerp, interieur ontwerp en branding. Van 3D tot 2D van schets tot finaal ontwerp, samen met ons creatief team bieden wij de oplossing

idea & concept

Inspiratie nodig of ideeën en concepten voor uw bedrijf of merk?

 

Wij kunnen u helpen om uw bedrijf te laten groeien.

Met het realiseren van concepten en ideeën.

design

Laat je concept uitwerken tot een volwaardig product/dienst! 

 

Wij bieden u hierbij de mogelijkheid om alles klaar te stomen voor de markt met een tijdloos design voor een product of dienst.

mechanical engineering

De uitwerking voor het realiseren van een eerste serie of productie.  

Van sketch tot 3D en

2D tekening. Met typische taken van de R&D afdeling kunnen wij een (vaste) waarde worden voor uw bedrijf.

360°

Ons team heeft de kennis en de ervaring om u te helpen in het volledige proces!

Wij realizeren marktklare producten en diensten, die u meerwaarde geven.

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by stda